Concert pascal
MOPAN Suceava

Robin Thicke şi iubita sa, April Love Geary, au devenit părinţii unei fetiţe pe care au numit-o Mia, joi, informează contactmusic.com.

Autorul hit-ului ‘Blurred Lines’ – care mai are un băiat în vârstă de şapte ani, Julian, împreună cu fosta sa soţie, Paula Patton – a dat vestea prin intermediul contului său de Instagram. Alături de un video în care poate fi văzut strângându-şi fetiţa la piept, starul a scris, potrivit sursei citate: „Pe 22 februarie la ora 13.33 s-a născut Mia Love Thicke. Îţi mulţumesc Doamne şi îţi mulţumesc April Love!”

Iubita sa, April Love Geary, în vârstă de 22 de ani, a anunţat că este însărcinată cu primul lor copil, după trei ani de relaţie, prin intermediul unui site de socializare, în august 2017. April a postat pe contul ei de Instagram o forografie a unui ecograf, confirmând veştile: „Eu şi Robin suntem foarte încântaţi să vă anunţăm că vom avea un copil! Data probabilă a naşterii este 1 martie, ziua de naştere a lui Alan!”, a scris April pe site-ul de socializare, potrivit sursei citate.

Cântăreţul Robin Thicke mai are un băiat în vârstă de 7 ani, Julian Fuego, din mariajul cu Paula Patton. Robin şi Paula au fost împreună 21 de ani, dintre care 9 căsătoriţi. S-au despărţit în 2014, iar divorţul a fost finalizat în 2015.

Robin şi April au început să formeze un cuplu la scurt timp după ce starul a divorţat, prima apariţie publică a lor fiind în timpul Festivalului de Film de la Cannes, în 2015. Diferenţa de vârstă dintre ei de 18 ani a stârnit câteva controverse şi încă nu se ştie dacă cei doi au planuri de căsătorie. Robin nu a comentat vestea dată de iubita lui, însă o sursă a spus pentru TMZ că Julian „este foarte entuziasmat că va avea o surioară”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava