Concert pascal
MOPAN Suceava

Robin Thicke a petrecut de ziua lui cu actorul Leonardo DiCaprio. Intepretul hit-ului ‘Blurred Lines’ – care s-a despărțit recent de soția sa, Paula Patton, după opt ani de mariaj – a împlinit pe 10 martie 37 de ani, iar la petrecerea pe care a organizat-o în clubul DBA, West Hollywood, s-a distrat alături de Leonardo DiCaprio, informează contactmusic.com.

O persoană care se afla în același club a spus că Thicke s-a simțit ‘de minune’, în ciuda problemelor personale pe care le are. ”Robin era plin de bună dispoziție și se vedea că se simte minunat cu prietenii lui, dar nicio fată nu s-a apropiat de locul în care se distrau ei.”, a declarat un martor, potrivit sursei citate. Potrivit presei de peste ocean, faptul că nicio femeie nu i-a însoțit la petrecere, face parte din strategia lui Robin de a-și recâștiga soția, având în vedere că aceasta i-ar fi spus recent ‘să-i demonstreze’ că vorbește serios atunci când spune că vrea să-și salveze mariajul. Conform contactmusic.com, unul dintre principalele motive pentru care Paula Patton i-a cerut divorțul lui Thicke a fost stilul de viață petrecăreț al soțului ei. Deasemenea, faptul că era tot mai des fotografiat în compania diferitor femei a contribuit la decizia ei de a despărți de bărbatul cu care este căsătorită de opt ani și cu care are un băiat – Julian, în vârstă de trei ani.

Acum, potrivit unor surse apropiate actriței, se pare că acesta și-a mai schimbat părerea în urma lungilor conversații purtate cu Robin despre viitor și chiar se gândește la împăcare.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava