Concert pascal
MOPAN Suceava

De când Miley Cyrus și Robin Thicke au dansat și cântat la MTV Video Music Awards 2013, presa de peste ocean, și nu numai, a tot scris despre acest lucru, dar nu de bine. Cyrus a fost subiectul principal, în schimb, Ticke nu a fost atât de discutat.

Potrivit Us Weekly, într-un interviu recent acordat celebrei Oprah Winfrey, interpretul hit-ului ‘Blurred Lines’ a declarat că nu l-a supărat deloc faptul că intrat într-un con de umbră după reprezentația de la MTV VMA: ”Mi se pare amuzant, nu e așa.” Iar atunci când Oprah l-a întrebat dacă nu i s-a părut un dans prea deocheat, el a răspuns, potrivit contactmusic.com: ”Ei bine, eu eram pe scenă, așa că nu am văzut dansul. Eu, atunci când sunt alături de Miley, nu mă gândesc la sex, mă gândesc la ceva distractiv, la show… Cânt de nu știu ce e cu mine. Cânt și privesc cerul și iar cânt și chiar nu dau atenție altor detalii. Dansul l-a făcut ea.”

Tată a unui băiețel de trei ani, Julian, și soțul actriței Paula Patton, Thicke, a mărturisit că a dorit doar să facă un show incendiar și chiar dacă el nu a făcut niciun gest nepotrivit, cu siguranță reprezentația le-a dat oamanilor motiv de comentat.

Cântărețul a mai spus, potrivit sursei citate: ”Toată cariera mea am încercat să nu fac nimic ieșit din comun, să joc la sigur, să fiu un gentleman, să nu fac nimic controversat; nu am văzut cum a ieșit show-ul de la VMA, pentru că eu eram pe scenă cântând. Înainte de reprezentație, mi-au spus că Miley își va da jos hainele și că va dansa pe lângă mine într-un mod mai deocheat… Eu le-am spus: ‘Nu-mi pasă atâta timp cât distrăm oamenii și le oferim ceva pentru care nu sunt pregătiți; să-i facem să vorbească despre noi!’”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava