MOPAN Suceava

Robin Thicke i-a cerut scuze public, duminică seară, pe scena BET Awards, soției sale, Paula Patton, de care s-a despărțit în februarie, după nouă ani de căsătorie, informează contactmusic.com.

Cântărețul în vârstă de 37 de ani i-a dedicat soției sale show-ul susținut la Nokia Theatre, din Los Angeles. În timp ce urca pe scenă, Thicke a spus: „Bună seara, numele meu este Robin Rhicke. Aș vrea să dedic acest cântec soției mele și să spun: ‘Îmi este dor de tine și îmi pare rău.’ Piesa se numește ‘Forever Love’ (Dragoste pentru totdeauna).”

La finalul reprezentației, o poză veche de-a celor doi a apărut pe ecranul uriaș de pe scenă, poză pe care era scris cu litere uriașe ‘Paula’, potrivit sursei ciate.

Gazda evenimentului, Chris Rock, l-a luat în râs pe autorul hit-ului ‘Blurred Lines’, din cauza melodiilor mai romantice pe care le-a făcut de când s-a despărțit de soția lui.
„Cântă de parcă ea nu-l cunoaște. Îmi este dor de celălalt cântec, care suna ca o piesă a lui Marvin Gaye.”, a spus Chris Rock.

Robin și-a numit noul album, cel de-al patrulea din cariera sa, ‘Paula’, și a mărturisit că fiecare piesă de pe noul material discografic este inspirată de soția lui.

Autorul hit-ului ‘Blurred Lines’ și soția sa, actrița și cântăreața Paula Patton, s-au despărțit la începutul acestui an. Cei doi – care s-au căsătorit în 2005 și care au împreună un copil de patru ani, Julian Fuego Thicke – s-au cunoscut când Thicke avea 14 ani.

Robin a ajuns faimos în întreaga lume, vara trecută, cu hit-ul ‘Blurred Lines’, iar de atunci au început să apară și problemele în mariajul lui. Cântărețul a fost prins în mai multe ipostaze compromițătoate și nu de puține ori în presa de peste ocean s-a scris că și-ar fi înșelat soția.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava