Concert pascal
MOPAN Suceava

Faimosul cântăreț Robin Thicke și soția sa, actrița și cântăreața Paula Patton, s-au despărțit, informează showbizspy.com.

Cei doi – care s-au căsătorit în 2005 și care au împreună un copil de patru ani, Julian Fuego Thicke – au anunțat că nu mai formează un cuplu, luni.

Robin și Paula s-au cunoscut când Thicke avea 14 ani.
”Ne vom iubi mereu și vom fi cei mai buni prieteni, cu toate acestea, am hotărât, de comun acord, să ne despărțim.”, a spus Paula Patton, potrivit sursei citate.

Robin a ajuns faimos în întreaga lume, vara trecută, cu hit-ul ‘Blurred Lines’, iar de atunci au început să apară și problemele în mariajul lui. Cântărețul a fost prins în mai multe ipostaze compromițătoate și nu de puține ori în presa de peste ocean s-a scris că artistul și-ar fi înșelat soția.
Cu toate acestea, starul a declarat în repetate râduri că el și Paula se înțeleg de minune: ”Suntem destul de siguri că ne-am iubit în mai multe vieți.”, spunea Thicke.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ShowbizSpy
Showbiz Spy is the most exciting, star-spangled, up-to-date blog on the net when it comes to all things celeb. We know what they don’t want you to know. And we’re not afraid to tell you all about it.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava