MOPAN Suceava

Relaţia dintre Robin Thicke şi Paula Patton s-a îmbunătăţit, iar acum comunică mai mult, de dragul băiatului lor, Julian, în vârstă de şapte ani.

Cei doi artişti au ajuns de curând la o înţelegere privind custodia copilului lor, Julian, după ce s-au certat luni bune din acest motiv. „Robin şi Paula au creat multă dramă şi s-au certat foarte mult, dar acum este mult mai bine. Au realizat că trebuie să găsească o cale să se înţeleagă, pentru ca lucrurile să fie mai uşoare pentru băiatul lor. Tot acest război dintre ei a fost dificil şi nedrept pentru Julian. În ultima vreme lucrurile merg mult mai bine. Se pare că sunt cu toţii mult mai fericiţi.”, a spus o sursă pentru revista People, conform contactmusic.com.

Şi, se pare că pentru cântăreţ lucrurile merg din ce în ce mai bine. Săptămâna trecută s-a aflat că Robin Thicke va deveni din nou tătic. Iubita sa, April Love Geary, în vârstă de 22 de ani, este însărcinată cu primul lor copil, după trei ani de relaţie. Veştile le-a dat chiar ea, prin intermediul unui site de socializare, săptămâna trecută, în timul unei vacanţe. Mai mult, April a dezvăluit că data probabilă a naşterii este 1 martie 2018 – ziua în care tatăl cântăreţului,

Alan Thicke, ar fi împlânit 71 de ani, fapt care face ca ziua să capete o însemnătate şi mai specială.
April a postat pe contul ei de Instagram o fotografie a unui ecograf, confirmând veştile: „Eu şi Robin suntem foarte încântaţi să vă anunţăm că vom avea un copil! Data probabilă a naşterii este 1 martie, ziua de naştere a lui Alan!”, a scris April pe site-ul de socializare, potrivit sursei citate.

Tatăl starului, celebrul Alan Thicke, a decedat în decembrie, din cauza unor probleme pe care le avea la inimă.

Robin şi Paula au fost împreună 21 de ani, dintre care 9 căsătoriţi. S-au despărţit în 2014, iar divorţul a fost finalizat în 2015.

Robin şi April au început să formeze un cuplu la scurt timp după ce starul a divorţat, prima apariţie publică a lor fiind în timpul Festivalului de Film de la Cannes, în 2015. Diferenţa de vârstă dintre ei de 18 ani a stârnit câteva controverse şi încă nu se ştie dacă cei doi au planuri de căsătorie. Robin nu a comentat vestea dată de iubita lui, însă o sursă a spus pentru TMZ că Julian „este foarte entuziasmat că va avea o surioară”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava