MOPAN Suceava

Roboții software inteligenți dezvoltați de Tailent, compania românească cunoscută pentru soluții de eficientizare a afacerilor bazate pe tehnologia Robotic Process Automation (RPA), se aliază cu compania de tehnologii de plată Visa în inițiativa Marile Afaceri Mici, pentru a aduce soluții de digitalizare mai aproape de startup-uri și companii mici și mijlocii din România. Tailent susține, astfel, antreprenorii din România în dezvoltarea și automatizarea activității, în procesul de configurare și creștere a prezenței în mediul digital, precum și în transferul online al elementelor esențiale ale afacerii.

Platforma Marile Afaceri Mici lansată recent de Visa este concepută pentru antreprenorii care au nevoie de informații relevante și soluții care să-i ajute să se adapteze contextului economic actual, accelerând dezvoltarea în noua normalitate care a crescut nevoia de digitalizare și de experiențe digitale. Prin intermediul platformei, antreprenorii au la îndemână, într-un proces facil, instrumente și servicii digitale utile care pot fi integrate în toate ariile din business.

Roboții software inteligenți Tailent sunt acum disponibili în platforma Visa. Astfel, Tailent își propune să contribuie la creșterea mediului antreprenorial din România prin democratizarea accesului la tehnologii de ultimă generație care să susțină antreprenorii să se concentreze pe ideea lor de business, lăsând activitățile repetitive pe mâna roboților software inteligenți și a tehnologiei Robotic Process Automation.

„Pandemia a accelerat tendințele deja vizibile de câțiva ani privind digitalizarea și automatizarea proceselor. Ne îndreptăm cu toții către un viitor digital în care roboții software inteligenți vor avea un rol din ce în ce mai mare, ajutând oamenii să-și pună mai bine în valoare acele cunoștințe și abilități care nu vor putea fi înlocuite de tehnologie. Startup-urile, deși mai agile și mai flexibile, nu au fost complet ocolite de efectele pandemiei de Covid-19, iar nevoia lor de soluții de digitalizare este mai mare ca oricând. Decizia noastră strategică de a ne alia cu Visa contribuie la accelerarea digitalizării acolo unde este cel mai mult nevoie”, a declarat Mario Popescu, CEO Tailent.

Soluțiile Tailent aduc tehnologii RPA convenabile și accesibile mai aproape de companii, oferind flexibilitate, performanță și scalabilitate fără precedent în dezvoltarea și utilizarea roboților software inteligenți. Roboții Tailent pot fi puși la treabă într-un timp scurt în orice companie, indiferent de dimensiuni sau de domeniul de activitate și sunt gata să lucreze alături de echipele existente, eliminând procese repetitive și oferind oamenilor posibilitatea să-și folosească abilitățile și creativitatea în activități mai relevante, cu impact mai mare în strategia de creștere. Prin parteneriatul cu Visa, soluțiile Tailent pot fi accesate direct în platforma Marile Afaceri Mici.

Tailent se află într-un proces de expansiune accelerată și caută să consolideze o rețea solidă de parteneri, în România și în lume, în piețe din Europa, America Centrală și de Sud, SUA și Asia, prin care tehnologia Robotic Process Automation să ajute cât mai multe companii. Roboții dezvoltați pe baza tehnologiilor Tailent sunt deja utilizați cu succes de companii medii și mari din industrii precum ospitalitate, servicii profesionale, producție, dar și instituții publice locale.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava