Concert pascal
MOPAN Suceava

Rocco Ritchie a spus că este „bucuros” că nu mai locuieşte cu mama sa, Madonna, potrivit contactmusic.com.

Fiul în vârstă de 16 ani al Madonnei, care acum locuieşte în Londra cu tatăl său, Guy Ritchie, a postat un mesaj pe contul său de Instagram, pe care l-a şters ulterior, în care a spus că mama sa, în vârstă de 58 de ani, se face de ruşine.

Rocco a postat pe contul de socializare un video cu membrii familiei sale – inclusiv Madonna şi fraţii săi adoptaţi David, 11, şi Mercy, 10 – care jucau un joc, Mannequin Challenge, ce presupune ca participanţii să nu se mişte absolut deloc. Madonna era filmată stând nemişcată, cu mâncare căzându-i din gură. Alături de clip el a scris: „Atât de bucuros că nu mai locuiesc cu ea.”

Când fanii mamei sale au sărit în ajutorul ei, spunându-i adolescentului că era doar un joc, Rocco a răspuns prin emoticoane râzând. După ce a blocat mai mulţi admiratori ai Madonnei, a şters postarea.

În altă ordine de idei, Rocco a fost arestat pentru deţinerea unei cantităţi mici de canabis în data de 28 septembrie, în nord-vestul Londrei. O sursă a declarat la acel moment: „Rocco a devenit foarte cunoscut în cartier şi nu din motive bune. A fost văzut în mod repetat comportându-se suspicios. Acest incident a fost picătura care a umplut paharul. Vecinii s-au săturat şi au chemat poliţia.”

După ce fiul său a fost arestat, Madonna a declarat: „Îmi iubesc foarte mult fiul. Voi face tot ce pot pentru a-i oferi sprijinul de care are nevoie şi vă cer să ne respectaţi intimitatea în acest moment”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava