MOPAN Suceava

Asociația Aripi Pentru Toți – A.P.T. prezintă, în perioada mai-iunie 2022, proiectul educațional „Rock Your World”, finanțat în cadrul programului Start ONG, lansat de Kaufland România și implementat de Asociația Act For Tomorrow.

Proiectul propune 9 ateliere de istoria muzicii acordate cu titlu gratuit pentru 80 de elevi cu vârste cuprinse între 14-18 ani, ai Colegiului Național „Mihai Viteazul” din București, partenerul proiectului. Scopul proiectului este dezvoltarea abilităților de comunicare ale tinerilor prin educație non-formală. Vor avea loc 3 ateliere pentru 3 grupuri formate din 25-30 de elevi în perioada mai-iunie 2022.

Mihai Dănciulescu, muzician, compozitor, producator muzical dar și Președinte al asociației APT declară: „Credem cu tărie că așa cum nimeni nu ar rezista să nu audă un timp îndelungat muzica, la fel și în lumea întreagă, nu există nici un om, care să nu fi auzit niciodată un cântec sau o muzică. Muzica este cu siguranță una din principalele influențe ale tinerilor, amplificând sau eliminând unele stări interioare, favorizând comunicarea și având efecte fizice asupra corpului uman. Prin darul pe care ni-l oferă muzica, ne propunem să contribuim la dezvoltarea personală a tinerilor prin atelierele propuse și să creștem accesul și participarea acestora la viața culturală.”

Puteți urmări desfășurarea proiectului pe paginile de Social Media (Facebook și Instagram) – Aripi pentru toți și pe site-ul asociației: www.aripipentrutoti.com.

„Aripi pentru Toți – APT” este o asociație non-profit în spatele căreia se află artiști, iubitori de muzică, ce are ca scop susținerea demersurilor cultural-artistice și sprijinirea inițiativelor artistice ale tinerilor.

Start ONG este un program lansat de Kaufland România și implementat de Asociația Act for Tomorrow, domeniile vizate sunt: educație, sănătate, mediu, social și cultură. Valoarea totală a programului este de 500.000 euro. Programul Start ONG este cel mai simplificat instrument de finanțare comunitară destinat ONG-urilor tinere, instituțiilor publice și grupurilor informale/ de inițiativă.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Social
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava