De joi, 22 august, pînă duminică, 25 august, rock-ul se mută la Cetatea de Scaun a Sucevei! Nu mai puţin de 20 de trupe din țară și din străinătate vor concerta, în șanțul de apărare al Cetății de Scaun din Suceava, la o nouă ediţie a Festivalului Bucovina Rock Castle. Este vorba de trupe din: Ucraina, Ungaria, Macedonia, Bulgaria, Grecia, dar şi din România, între care“Partizan”, “Altar”, “Luna amară” şi „Bucovina”
Festivalul, manifestare ce a fost gândită în spiritul renaşterii rock-ului românesc prin tânăra generaţie, este organizat de Muzeul Bucovinei și Centrul Cultural Bucovina. Directorul Muzeului Bucovinei, Emil Ursu, estimează că la această a treia ediţie a evenimentului numărul spectatorilor va ajunge la 7000. Cu un an în urmă, 5500 de oameni au fost la festival. Emil Ursu a mai anunţat că pentru accesul la concerte se va plăti biletul pentru intrarea în Cetate. Costul va fi, ca și la Festivalul de Artă Medievală, de 1.5 lei.
Bugetul alocat festivalului este de 160.000 de lei, iar finanţarea este asigurată de Centrul Cultural Bucovina şi Muzeul Bucovinei, ambele instituţii aflate în subordinea Consiliului Judeţean Suceava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava