Concert pascal
MOPAN Suceava

Rodica Popescu Bitănescu a făcut, în premieră, confesiuni despre cel mai delicat subiect din viața ei. Invitată în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D, actrița, care este căsătorită de 46 de ani cu Mircea Bitănescu, a ținut să clarifice zvonurile conform cărora ea nu și-ar fi dorit copii, notează click.ro.

Cu lacrimi în ochi, actrița a făcut confesiuni dureroase. „Ştii ce suporţi şi atunci când ai copii, şi atunci când nu ai. Deci, fiecare trebuie să se gândească bine la ce face. Eu m-am gândit şi nu discut despre asta. Am şi eu nişte motive. Sunt ale mele. Le ştiu eu. Le ştie Dumnezeu. Acel adevăr îl ştiu numai eu şi Dumnezeu. Nu am să vorbesc niciodată despre acest lucru. Este un lucru prea personal. Nu se pune problema că nu am vrut, pentru că eu ador copiii. O să spun numai dacă o să scriu o carte. Acesta este un subiect de roman. Nu am să dezvălui de ce nu am copii, acesta este secretul meu”, a dezvăluit Rodica Popescu Bitănescu, la Kanal D, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/rodica-popescu-bitanescu-cu-lacrimi-ochi-nu-e-adevarat-ca-nu-mi-am-dorit-copii-este

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava