Concert pascal
MOPAN Suceava

Roger Moore a pierdut numărul exact al femeilor cu care a avut o relație amoroasă. Starul, în vârstă de 84 de ani, cunoscut pentru interpretarea lui James Bond, a avut mereu un succes răsunător la femei. ”Mereu am avut lipici la femei. De-a lungul anilor am avut parte de o mulțime de femei frumoase. Nu aș putea spune cu exactitate câte, pentru că sunt un gentleman. Dar celmai important, nu am ținut numărul.”, a declarat actorul, potrivit showbizpsy.com.

Roger Moore a adăugat, conform aceleași surse: ”Cred că foarte multe dintre femeile care s-au aruncat în brațele mele au crezut că sunt cu James Bond sau Simon Templar, decât cu Roger Moore, pentru că eu am fost mereu la fel și pe ecran și în spatele ecranului. Eu nu mă schimb. Sunt doar eu. Mă interpretam pe mine și în filme și cred că de asta ele erau atrase de mine. Vocea și manierele au fost mereu aceleași, doar atât.”

”Când ești un star faimos, oamenii se schimă într-un mod comic. Oamenii încearcă să fie drăguți, dar se comportă diferit mereu în preajma ta. Arătam prea bine pentru a fi un șmecher. Trebuia să fiu un erou, pentru că arătam ca unul. Dar în relitate sunt un laș, nu semăn deloc cu Bond.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ShowbizSpy
Showbiz Spy is the most exciting, star-spangled, up-to-date blog on the net when it comes to all things celeb. We know what they don’t want you to know. And we’re not afraid to tell you all about it.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava