Concert pascal
MOPAN Suceava

Roger Taylor a dezvăluit că, în grădina sa din Surrey, încă mai are statuia uirașă care îl înfățișează pe Freddie Mercury.

Toboșarul trupei Queen ‘a pus mâna’ pe statuia memorială a regretatului său coleg de trupă, după ce aceasta a fost scoasă de pe proprietatea Teatrului Dominion.

Întrebat dacă impunătoarea statuie se mai află în posesia sa, Roger a spus pentru ziarul Daily Star, potrivit contactmusic.com: „Da, cu siguranță. Am spus (la acea vreme) ‘De ce nu o pun într-un camion și noi să o așezăm în grădină?’”

Muzicianul în vârstă de 71 de ani locuiește la reședința din Puttenham Priory împreună cu soția sa, Sarina Potgeiter. Ei mai dețin o casă pe plajă, în Cornwall.

Într-un interviu anterior, Roger a spus că Freddie – care a murit în 1991, la vârsta de 45 de ani, din cauza complicațiilor provocate de SIDA – ar fi iubit giganta statuie. „Am o statuie cu Freddie în grădină, pe care o ador, este minunată, este foarte mare. M-am gândit și că ar fi comic să păstrez această statuie aici și sunt sigur că lui Freddie i s-ar fi părut foarte amuzantă.”, a mai spus Roger Taylor, potrivit sursei citate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava