MOPAN Suceava

Revenirea pe stadionul “Areni” se dovedeşte de bun augur pentru Andrei Roheţki. Goalkeeperul Rapidului a fost votat de cititorii site-ului Liga2.ro cel mai bun portar din sezonul de toamnă al eşalonului secund.
Andrei Roheţki a dus greul la Rapid în prima parte a Ligii a II-a, portarul în vârstă de 29 de ani fiind singurul jucător din lotul “ceferiştilor” care a fost integralist în sezonul de toamnă. Rapid Suceava a primit gol în 10 dintre cele 16 meciuri în prima parte a Ligii a II-a. Poarta aparată de Andrei Roheţki a rămas intactă în partidele cu FCM Dorohoi, CF Brăila, Gloria Buzău, FCM Dorohoi, Săgeata Năvodari şi CS Baloteşti. De altfel, “ceferiştii” au cea mai bună apărare din seria întâi, la egalitate cu Academica Argeş Piteşti.
Formaţia suceveană este prezentă şi în al doilea sondaj realizat de Liga2.ro, Daniel Bălan fiind considerat cel mai bun fundaș dreapta din seria I la finalul turului de campionat de către cititori. Jucător deosebit de experimentat, Daniel Bălan a fost unul din ”motoarele” echipei Rapid CFR Suceava și s-a aflat pe locul secund ca număr de minute jucate pentru gruparea suceveană după portarul Andrei Rohețki.
Supremația liniei de apărare a echipei Rapid CFR Suceava a fost întărită de faptul că în clasamentul cititorilor Liga2.ro, fundașul stânga, Dorin Semeghin este lider detașat. Liderul formației sucevene, jucător de mare valoare, este și la 35 de ani principalul ”catalizator”. Centrările lui Semeghin au fost întotdeauna utile și profitabile pentru atacanții suceveni. De menționat faptul că Dorin Semeghin a marcat două goluri pentru Rapid CFR Suceava, cel cu dreptul din minutul 88 al partidei cu CF Brăila fiind senzațional.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava