Concert pascal
MOPAN Suceava

În perioada 27-28 iunie va avea loc, la București, în marja deținerii de către România a Președinției rotative la Consiliul UE, sub moto-ul ”Promovăm coeziunea pentru o prosperitate comună în regiunea Dunării”, a 8-a ediție a Forumului Anual SUERD. România exercită, în perioada 1 noiembrie 2018 – 30 octombrie 2019, Preşedinţia rotativă a SUERD.

În data de 27 iunie, la Palatul Parlamentului, sala Dimitrie Cantemir, în contextul Forumului Anual SUERD, Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat și MAE organizează  Reuniunea informală a responsabililor  guvernamentali cu economia şi mediul de afaceri din țările SUERD.

Temele de discuție vor viza măsurile de reducere a decalajului de competitivitate între IMM-uri în țările SUERD, structurile de sprijinire a afacerilor în regiunea Dunării, îmbunătățirea mediului de afaceri, extinderea și consolidarea lanțurilor de valori strategice în regiunea Dunării.

Pe întreaga durată a Forumului, Ministerul pentru Mediul de Afaceri Comerț și Antreprenoriat organizează, la Palatul Parlamentului, în sala I.I.C. Brătianu o Expoziție pentru promovarea bunelor practici de colaborare din statele SUERD (asociații ale oamenilor de afaceri, structuri de sprijin a afacerilor – incubatoare, acceleratoare de afaceri, clustere).

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Guvern
Etichete
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava