Concert pascal
MOPAN Suceava

La data de 10 septembrie 2019, USH Pro Business a organizat, în calitate de Secretariat al Consiliului Consultativ SUERD, o întâlnire de lucru care și-a propus gruparea unor inițiative ale membrilor societății civile în jurul priorităților și ariilor tematice ale strategiei.

La întâlnire au participat reprezentanți ai Academiei Române, ADR Sud Muntenia, Camerelor de Comerț, mediului de afaceri, societății civile, institutelor de cercetare, ș.a. care au propus teme care să constituie un punct de plecare al priorităților naționale ce pot fi realizate prin intermediul acestei strategii.

De asemenea, la întâlnire au fost prezenți și reprezentanți ai grupurilor de lucru interministeriale (GLI) care au preluat aceste inițiative pentru formularea propriilor lor priorități sau care au expus priorități, preluate ulterior de societatea civilă.

Tematica întâlnirii a vizat subiecte precum conectivitate, bunăstare, competitivitate, inovare, protecția mediului, învățământ, agricultură, securitate socială, etc.

”Mesajul principal al întâlnirii este acela că proiectele trebuie să se subsumeze ideii de reducere a decalajelor economico-sociale și combaterea sărăciei. Inițiatorii de proiecte au interacționat cu cei prezenți iar la finalul lucrărilor au aderat la una din grupele de lucru care s-au constituit. La fiecare proiect propus avem un coordonator de proiect care să poată dezvolta pe mai departe proiectul în vederea obținerii unei finanțări” a declarat Costin Lianu, director general USH Pro Business, coordonator Secretariat Consiliu Consultativ SUERD.

În acest moment sunt constituite mai multe grupe de lucru care acționează pentru a aprofunda proiectele, urmând să aibă loc, până la sfârșitul anului, o noua întâlnire în plen. În cadrul acestei întâlniri cei care și-au asumat responsabilitatea coordonării proiectelor vor prezenta stadiul măsurilor întreprinse.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava