MOPAN Suceava

O cheamă Andreea Tina Gheorghiu, este o româncă stabilită de mulţi ani în Londra şi a reuşit să se evidenţieze drept una dintre cele mai apreciate antreprenoare din industria fitness-ului din Regatul Unit.

Specializată în România, în domeniul Marketing și PR, dar foarte pasionată încă de la o vârstă fragedă de sport (gimnastică, tenis, volei, dar și alpinism), Andreea Tina Gheorghiu a decis ca, în Londra, să combine cele două mari pasiuni și a fondat compania Pro Body Styling, pe care a reușit să o propulseze, în scurt timp, în topul celor mai căutate săli de fitness din Marea Britanie.

Andreea Tina Gheorghiu, membră a ELITE Business Women, este reumită ca fiind o antrenoare de forță, condiționare și de pierdere a grăsimilor, fiind pregătită de unii dintre cei mai exigenți profesioniști din lume. De altfel, munca asiduă a fost răsplătită prin câștigarea, în 2014, a locului 1 și a titlului de World Beauty Fitness & Fashion la Danish Show, unul dintre cele mai apreciate competiții de profil din Europa.

Cum și-a câștigat reputația în Marea Britanie?

Antreprenoarea română și-a câștigat reputația în Londra datorită unei strategii complexe aplicate pe britanicii care îi calcă pragul sălii de fitness, fapt care o face unică în domeniul ei: îmbină perfect pregătirea sportivă, psihologia și dieta pentru rezultate scontate. De asemenea, Andreea Tina Gheorghiu promovează testarea clinică a tuturor clienților noi, astfel încât să poată dezvolta un plan de dietă pentru fiecare individ în parte.

“Nu am fost niciodată discriminată că sunt româncă”

În același timp, reputata antreprenoare afirmă că nu s-a simțit niciodată discriminată în Marea Britanie din cauza naționalității, deoarece a fost mereu apreciată pentru performanță și seriozitate.

“Nu pot vorbi în numele altor compatrioți care locuiesc în Marea Britanie, însă eu personal nu am întâmpinat niciodată probleme din cauza naționalității mele, pe care nu mă sfiesc niciodată să o scot în evidență la orice concurs la care particip. Chiar și în sala pe care o coordonez se regăsesc mai multe steaguri ale României și niciun client sau partener nu a considerat acest lucru ofensator. Chiar am fost întrebată de mai multe ori despre țara mea și despre adevărații performeri pe care România i-a dat planetei. Dacă ești serios, îți faci treaba cum trebuie și ești de mare folos comunității care te-a adoptat, integrarea va fi ușoară, iar naționalitatea nu va avea vreodată relevanță”, conchide Andreea Tina Gheorghiu, fondatoare a companiei Pro Body Styling și sportivă a Pro Fitness.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava