Concert pascal
MOPAN Suceava

11 ambulanțe, nouă din dotarea Serviciilor Județene de Ambulanță și două din dotarea SMURD, au fost donate de România serviciilor de urgență din Ucraina. Acțiunea umanitară s-a derulat prin intermediul centrul logistic operaționalizat la Suceava, la Parcul Industrial Bucovina din apropierea Aeroportului „Ștefan cel Mare”. Autospecialele sunt complet echipate și funcționale și vor fi folosite pentru evacuarea răniților și acordarea ajutorului medical de urgență. ISU Suceava a transmis că donarea către partea ucraineană a celor 11 ambulanțe a fost aprobată la finalul lunii trecute, la propunerea Comitetului Național pentru Situații de Urgență, prin Hotărâre de Guvern.

Din partea autorităților locale, la acțiune au fost prezenți prefectul județului Suceava, Alexandru Moldovan, și inspectorul șef al pompierilor militari suceveni, colonelul Costică Ghiață.

Departamentul pentru Situații de Urgență, sub egida Mecanismului European de Protecție Civilă a deschis primul Centru Logistic European pentru primirea, depozitarea, manipularea și transferul asistenței umanitare oferită de statele membre către Ucraina, în județul Suceava.

România a donat Ucrainei 11 ambulanțe pentru transportul răniților. Acțiunea s-a derulat prin centrul logistic de la Suceava (FOTO), 9.5 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.5/10 (2 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava