MOPAN Suceava

Naţionala de tineret sub 21 de ani a înregistrat sâmbătă seara, la Uberlandia (Brazilia), cea mai clară victorie la Campionatul Mondial, 39-29 (20-14) în faţa Angolei. România a avut practic un meci la discreţie, pe care şi l-a făcut uşor încă din primele minute (scor 7-1). Contraatacul a fost arma favorită a băieţilor lui Ovidiu Mihăilă şi Daniel Apostu. A excelat Nicuşor Negru, care a marcat nu mai puţin de 6 goluri pe contraatac. În total, extrema stângă a înscris în poarta Angolei nu mai puţin de 18 goluri!
Pentru Români au mai marcat: Ungureanu – 6. Mănescu – 5, Racoţea – 3, Szasz – 3, Sîncelean – 2, Burlacu – 2. Portarul Ionuţ Iancu a avut 21 de intervenţii şi un procentaj de 42%. Acesta a oferit şi 6 pase decisive.
Suceveanul Gabriel Burlacu a fost din nou titular și a marcat două goluri. Formația României i-a menajat la acest meci pe Ramon Șomlea și Ionuț Nistor pentru ca ei să fie apți pentru duelul pentru locul I al grupei B cu Spania. În faza optimilor, România va întâlni o adversară din grupa A, după toate probabilitățile, Tunisia sau Rusia.
Tricolorii au trecut, aşadar, cu bine şi de al patrulea hop de la Campionatul Mondial, acumulând două victorii şi două egaluri, rezultate cu care şi-au asigurat în mare măsură calificarea în optimile de finală. În ultimul meci din Grupa B, România va juca pentru locul 1 cu Spania.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava