MOPAN Suceava

România continuă demersurile de acordare a asistenței umanitare Albaniei, grav afectată de cutremur, implicându-se activ în demersul comunității internaționale de a răspunde solicitărilor de sprijin.

La propunerea Ministerului Afacerilor Externe și urmare a consultărilor cu autoritățile albaneze, Guvernul României va trimite ajutoare umanitare ce constau în bunuri de strictă necesitate: corturi, saci de dormit, paturi, pături, saltele și cearșafuri.

În cursul zilei de astăzi, 1 Decembrie 2019, două aeronave ale Forțelor Aeriene Române vor efectua un zbor pentru transportul ajutoarelor umanitare oferite de către România, precum și pentru redislocarea în țară a echipei RO-USAR și a echipamentelor de intervenție din cadrul Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, care a efectuat misiuni de căutare-salvare în zona afectată de seismul produs în 26 noiembrie 2019.

Guvernul României transmite încă o dată întreaga solidaritate față de poporul albanez, condoleanțe pentru familiile persoanelor care și-au pierdut viața în urma seismului și însănătoșire grabnică persoanelor rănite. De asemenea, Executivul condus de premierul Ludovic Orban exprimă întreaga disponibilitate de continuare a sprijinului umanitar acordat de România.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Guvern
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava