MOPAN Suceava

Timișoara a găzduit în acest weekend Campionatul Mondial de Dans Sportiv Under 21 Standard, în cadrul evenimentului desfășurându-se și alte competiții majore cu licențe World Dance Sport Federation (WDSF).

Momentul a fost prielnic pentru dansul sportiv românesc care a demonstrat încă odată valoarea sportivilor români care au reușit noi performanțe.

De departe cel mai important rezultat este cel al perechii Paul Rednic -Roxana Lucaciu care au reușit să se încununeze cu titlul de Campioni Mondiali Under 21 Standard. Și pentru ca acest tablou să fie perfect, cea de-a doua pereche românească participantă în acest concurs, Tiberiu Stan – Daria Grigore, au reușit un parcurs excepțional, la final clasându-se pe a III-a treaptă a podiumului, trecându-și în cont Bronzul Mondial.

Mai mult decât atât, competiția WDSF Internațional Open Timișoara, la secțiunea Adult Latin, a fost câstigată de perechea Ionuț Alexandru Miculescu-Andra Păcurar, cu o nouă evoluție de excepție ce le-a adus noi medalii de aur internaționale.

Și tot la Timișoara, la competiția WDSF Open Youth Standard, perechea Sebastian Alin Zicoane-Anca Copos s-a clasat pe primul loc, perechea Dragos-Marian Comșa- Alexandra Cristina Bujor încheind evoluția pe locul V. Cuplul Sebastian Alin Zicoane-Anca Copos a evoluat și în competiția similară de Adulți unde a reușit prezența în finală, ocupând locul IV.

Rămânem în zona medaliilor de aur, doar că schimbăm meridianul. La Almera-Olanda s-a disputat competiția WDSF World Open, unde secțiunea Adult Latino a fost clar adjudecată de perechea campioană en-titre a României, Paul Moldovan-Cristina Tătar.

Din Olanda mergem la Kiev în Ucraina pentru un alt rând de medalii de aur obținute de perechea Rareș Cojoc-Andreea Matei în competiția de WDSF World Open Adult Standard.

Subliniind aceste rezultate, dar fără să uităm recentele realizări în participările internaționale și cucerirea laurilor pe diferite secțiuni și categorii, trebuie să remarcăm că dansul sportiv este cel mai prolific sport românesc și are cele mai mari realizări.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava