România se află în top 10 în lume, potrivit site-ului www.votemonopoly.com, lansat de brandul Hasbro. Reprezentată de București, țara noastră se numără printre cele mai apreciate locuri din lume, fiind printre țările care au primit cel mai mare număr de voturi.

Campania mondială de votare va fi activă până pe data de 4 martie, timp în care românii vor putea vota Bucureștiul. Doar astfel țara noastră poate ajunge pe tabla de joc a ediției „Monopoly Here and Now”, care va fi lansată în acest an. În același timp, campania „România pe harta Monopoly” lansată de Hasbro în urmă cu o săptămână continuă cu un nou filmuleț amuzant. De data aceasta, Cristian China (Blogger), Dorina Vasilashko (cântăreață), Jean Piloiu (artist, compozitor & producător), Oana Zidaru (jurnalist & fashion blogger), Ligia Moise (psiholog), Alin Stoica (tenor) și au împărtășit fanilor Monopoly motivul pentru care cred ei că țara noastră merită să fie pe harta Monopoly: https://www.youtube.com/watch?v=GXgxchHJMSE.

Cu ocazia împlinirii a 80 de ani de la apariția primului joc Monpoly, Hasbro lansează cea mai mare provocare pentru fanii jocului. Pentru prima oară, jucătorii din întreaga lume sunt implicați direct în procesul de creație a unui joc Monopoly. Practic, aceștia vor alege cele 20 de orașe care vor fi incluse pe tabla de joc a „Monopoly Here and Now”, în urma votului înregistrat pe site-ul www.votemonopoly.com. Campania mondială de votare se va desfășura în perioada 13 februarie – 4 martie iar lista finală a celor mai populare orașe va fi publicată joi, 19 martie, de Ziua Mondială Monopoly și, totodată, ziua în care brandul sărbătorește 80 de ani.

Monopoly Trivia

De-a lungul timpului, Monopoly s-a făcut remarcat prin edițiile speciale pe care le-a lansat. Cea mai scumpă versiune a acestui joc a fost creată pentru a sărbători un bijutier faimos din San Francisco, Sidney Mobell. Respectivul joc valora nu mai puțin de 2 milioane de dolari, având o tablă de joc din aur de 23 de karate și zaruri bătute cu diamante. De asemenea, în 1978 a fost realizată și o versiune din ciocolată a jocului Monopoly, vândută cu $600.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava