Concert pascal
MOPAN Suceava

Naţionala României de rugby în 7 a ocupat în final locul IX la etapa Campionatului European care a avut loc la finele săptămânii trecute pe stadionul „Arcul de Triumf” din Bucureşti. România a făcut parte din grupa A, clasându-se în final pe locul V.

În urma acestui rezultat, selecţionata României a jucat cu Spania, o partidă contând pentru semifinalele trofeului Bowl, partidă pe care acâştigat-o cu scorul de 17-7.

Victoria a venit în urma celor trei eseuri marcate în ordine de Apostol, Antonescu şi Ianuş, ultima fiind transformată de Vlaicu.

În finala pentru locurile 9-10, “Stejarii” au întâlnit Ţara Galilor. Românii au făcut un joc foarte bun şi s-au impus în final cu 17-12, după ce la pauză au condus cu 12-0.

Eseurile lui Antonescu şi Barbu respectiv o transformare a lui Tiberiu Conache ne-au adus în avantaj, 12-0, pentru ca în repriza secundă galezii să egaleze. Eseul lui Apostol venit în ultimul minut a consfinţit victoria României. De remarcat că unul dintre componenţii naţionalei de rugby în 7 a României este Tiberiu Conache, jucător de real talent care s-a format la CSM Suceava şi care provine dintr-o familie de rugbişti adevăraţi. Tatăl său, Constantin, a fost jucător de bază al echipei Sucevei în care au evoluat printer alţii şi Harry Dumitraş, Dumitru Livadaru sau Constantin Vlad, în timp ce fratele său Gabriel este component al campioanei României, RCM Timişoara.

România a cucerit în urma victoriei cu Ţara Galilor trofeul Bowl. Din naţionala României de rugby în 7 au făcut parte jucătorii: Marius Antonescu, Niculae Barbu, Daniel Ianuş, Valentin Ivan, Andrei Bucurescu, Tiberiu Conache, Adrian Apostol, Andrei Filip, Florin Surugiu, Florin Vlaicu, Stephen Hihetah, Cristian Diniş.

Titlul de campioană a etapei bucureştene a Campionatului European de rugby în 7 a revenit Angliei, care în marea finala a dispus de Franţa cu rezultatul de 31-7.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava