Concert pascal
MOPAN Suceava

Naționala de e-fotbal a României pe PES dispută azi, 26 aprilie, ultimele jocuri de calificare la eEURO 2021, de la ora 18:00, în direct pe YouTube FRF TV și pe paginile de Facebook Echipa națională de e-fotbal a României și Echipa națională de fotbal a României.

La final de martie, echipa noastră formată din Adrian Urmă, Andrei-Daniel Poenaru, Andrei Ștefănică și Alexandru Bădicioiu a disputat primele meciuri în campania pentru cea de-a doua ediție a turneului final, una programată de această dată la Londra, în perioada 9-10 iulie 2021.

România a jucat pe rând, câte două meciuri ale căror scoruri s-au cumulat, cu Luxemburg (3-3), Slovacia (11-1), Liechtenstein (4-1) și Ungaria (11-3). După prima parte a preliminariilor, tricolorii se află pe locul 2, dar la egalitate de puncte cu liderul Luxemburg, 10 puncte, diferența făcându-se doar la golaveraj.

Prima clasată în fiecare din cele 10 grupe se califică direct la eEURO 2021, în timp ce toate formațiile de pe locurile secunde vor disputa un play-off, constând în alte două grupe de câte 5 la finalul cărora primele 3 clasate merg la turneul final.

La eEURO, competiție la care, în 2020, România a jucat semifinala, participă 16 echipe care vor începe turneul într-un sistem inedit, urmat apoi de fazele eliminatorii.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava