MOPAN Suceava

În data de 3 aprilie 2018, România a fost realeasă pentru al doilea mandat consecutiv în cadrul Comitetului Director al Parteneriatului pentru Guvernare Deschisă (OGP).

Se confirmă astfel interesul Guvernului României pentru continuarea implementării angajamentelor deja asumate în colaborare cu societatea civilă, cât și pentru realizarea unui nou plan de acțiune care să impulsioneze activitățile aferente unor teme prioritare, precum transparența și consultarea publică în procesul decizional.

La nivel național, în vederea atingerii obiectivelor strategice privind asumarea angajamentelor Parteneriatului OGP, a fost organizată reuniunea Comitetului OGP-martie 2018, cu participarea societății civile și a reprezentanților guvernamentali, în cadrul căreia a fost subliniată necesitatea elaborării Planului National de Acțiune pentru Guvernare Deschisă 2018 -2020, precum și inițierea demersurilor de pregătire a României pentru participarea la Summit-ul Global din Georgia, din data de 17-19 iulie 2018.

Anunțul se regăsește la: www.opengovpartnership.org/about/news-and-events/argentina-france-nigeria-and-romania-elected-lead-open-government-partnership.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Guvern
Etichete
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava