Concert pascal
MOPAN Suceava

Astăzi a fost inaugurat la București primul hub de încărcare rapidă pentru mașinile electrice din România, dar și din Europa de Est, în felul acesta țara noastră făcând un pas înaintea Croației, Serbiei, Ungariei și Bulgariei!

Situat în parcarea magazinului Kaufland de pe Strada Barbu Vacărescu nr. 120-144 din București, hub-ul oferă posibilitatea incărcării simultane a 6 mașini electrice, în mod gratuit, iar noutatea și principalul beneficiu al lui este că de acum încolo, 3 dintre ele se vor putea incărca în regim rapid, adică în mai puțin de o oră!

Pentru incărcarea bateriilor automobilelor electrice este folosită peste 95% energie din surse regenerabile.

În prezent, sunt înmatriculate în România peste 1000 mașini electrice, conform surselor oficiale. Stațiile din cadrul hub-ului inaugurat în data de 25 octombrie 2018 de către Kaufland în parteneriat cu Renovatio Group sunt compatibile cu toate tipurile de vehicule 100% electrice și hibride plug-în, au un regim de funcționare non-stop și, conform angajamentului de la începutul acestui an, costurile incărcărilor sunt suportate în totalitate de către Kaufland România.

La finalul evenimentului de lansare, 30 de mașini electrice, în frunte cu prima masină electrică de curse din România, care a participat deja la 10 etape de competiții naționale de viteză în coastă și de raliu, au defilat într-un tur spectaculos de câteva ore pe străzile Bucureștiului, în admirația trecătorilor.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava