MOPAN Suceava

Şi-au frecat palmele de bucurie când au văzut cifrele înregistrate la audienţă, însă acum se pregătesc să plătească pentru asta. După „ieşirile” Mihaelei Rădulescu în ediţia de vineri a emisiunii „Românii au talent”, CNA a fost sesizat şi este doar o chestiune de timp până va amenda postul din Pache Protopopescu, potrivit click.ro.

Potrivit Legii audiovizualului, scenele Mihaelei Rădulescu difuzate în prime-time şi audienţa-record înregistrată ar putea aduce ProTV o amendă maximă de 100.000 de lei, scriewww.ziarulring.ro.

Preşedintele CNA, Laura Georgescu, a confirmat, pentru „Ring”, că luni (16 martie) avea deja înregistrate şase sesizări despre  comportamentul Mihaelei Rădulescu la „Românii au talent”. Laura Georgescu a lăsat de înţeles că ProTV a difuzat reluarea show-ului sâmbătă, la o oră şi mai accesibilă minorilor, ceea ce este încă o problemă în plus.

În maximum trei săptămâni, CNA va discuta în şedinţă publică apariţia Mihaelei Rădulescu la ProTV, conform sursei citate.

Citește articolul complet pe http://www.click.ro/vedete/romanesti/romanii-au-talent-ce-amenda-risca-pro-tv-dupa-show-ul-mihaelei-radulescu

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava