Vedete, fani, bloggeri – mulţi s-au grăbit să o critice pe Mihaela Rădulescu (45 de ani) şi să comenteze rolul ei de jurat de la Pro TV, din cadrul emisiunii “Românii au talent”. Cu toţii au criticat, în special, stilul libertin pe care şatena îl afişează. Mai nou, şatena a fost catalogată drept „obiect sexual”, potrivit click.ro.

Aceasta este opinia Narcisei Iorga, ex-membru CNA, care, într-o postare pe blogul personal, analizează prestaţia juratei de la emisiunea Pro TV “Românii au talent” (unde „diva stabilită la Monaco” s-a remarcat prin insultarea unei adolescente căreia i-a spus că e grasă, dar şi prin tăvălirea prin făina în care a dansat o balerină).

“O « doamnă» care zice că eu sunt « obiect sexual»… :))))))))))”. Să ne uităm cu atenţie, zic, că ce zice nu mai contează… hahahahaha”, a replicat Mihaela Rădulescu, potrivit sursei citate, pe o reţea de socializare, după acuzele venite din partea Narcisei Iorga despre “Românii au talent”.

Citește articolul complet pe http://www.click.ro/vedete/romanesti/romanii-au-talent-mihaela-radulescu-nu-sunt-obiect-sexual

“Românii au talent” - Mihaela Rădulescu: "Nu sunt obiect sexual!", 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava