MOPAN Suceava

Menajera de origine română Maria Meşter, 47 de ani, şi fiul ei Emil-Bogdan Savastru, 29 de ani, au ajuns în faţa instanţei săptămâna trecută fiind acuzaţi de jaf. Românca a negat toate acuzaţiile şi s-a declarat nevinovată, potrivit click.ro.

Menajera Maria Meşter a fost prinsă pe aeroportul Stansted, din Londra, la 31 ianuarie, înainte să se îmbarce în avionul către Italia, unde locuieşte. Avea în urechi cerceii de 300.000 de lire sterline ai Tamarei Ecclestone. În acelaşi timp, poliţia britanică l-a prins pe fiul acesteia, barmanul Emil-Bogdan Savastru, cu geanta Louis Vuitton a Tamarei înainte să se îmbarce într-un avion către Japonia. Cei doi sunt acuzaţi de jaf, complicitate la jaf şi au fost trimişi în judecată împreună cu alţi doi complici români: bodyguardul Alexandru Stan, 49 de ani, şi barmanul Sorin Marcovici, 52 de ani. Cei patru au dat spargerea la 13 decembrie 2019 în vila de 70 de milioane de lire sterline din Kensington, Londra, a Tamarei, în timp ce aceasta era în concediul de Crăciun cu soţul ei, Jay Rutland, şi fiica lor, Sophia. Paguba jafului se ridică la aproximativ 17 milioane de dolari şi nu a fost recuperată de anchetatori, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/news/national/romanii-care-au-jefuit-o-pe-tamara-ecclestone-neaga-fapta

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava