• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

De vineri, 10 februarie, a intrat în cinematografele de la noi şi din întreaga lume filmul “Fifty Shades Darker”. La coloana sonoră a acestuia au colaborat şi doi români, a căror piesă a fost încredinţată cuplului muzical format din Nick Jonas şi Nicki Minaj, informează click.ro.

Este vorba despre Marco & Seba, pe numele lor adevărate Marcel Botezan și Sebastian Barac. Ei sunt românii care au compus cea mai recentă piesă a artiștilor internaționali Nicki Minaj și Nick Jonas. Aceasta se numeşte “Bom Bidi Bom”, s-a lansat odată cu filmul și este inclusă pe coloana sonoră a filmului “Fifty Shades Darker”, mai scrie sursa citată.

Citeşte articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/romanii-care-au-lucrat-cu-inna-pe-coloana-sonora-de-la-fifty-shades-darker

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava