• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

FADERE cere Ministerului Afacerilor Externe din România să asigure posibilitatea de a vota tuturor cetăţenilor care sunt în afara ţării, cu prilejul alegerilor Prezidenţiale 2014. Cerem de asemenea ampliarea numărului de secţii de vot pentru românii din Diaspora.
În urma anunţului Ministerului că in străinatate vor fi organizate 294 de secţii de votare, un număr egal cu cel de la alegerile din 2009, precizăm că este o erorare raportarea la datele anterioare. Este bine cunoscut faptul că numărul românilor din diaspora a crescut din 2009 până în 2014 cu aproximativ 20%. Numărul secţiilor de vot ar fi trebuit să fie cel puţin dublu evitând astfel să asistăm la scene de violenţă ca cea din 2007, când românii supărati că nu au putut vota au scos din balamale, efectiv, poarta Ambasadei Române din Madrid.
De asemenea dacă Ministerul Afacerilor Externe, nu are încă date cu privire la numărul românilor din afara ţării, FADERE pune la dispoziţia Ministerului lista oficială a românilor din Spania şi localizarea lor geografică.  Asociaţiile de români se luptă an de an să conştientizeze printre români importanţa votului. Nu am vrea ca munca noastră să fie îngreunată de lipsa urnelor de vot.
„Dacă românii din diaspora nu vor putea să-şi exercite votul din cauza lipsei urnelor, FADERE va face plângere penală responsabililor din Ministerul Afacerilor Externe insărcinaţi cu organizarea alegerilor în diaspora, pentru incălcarea Constituţiei” a declarat Daniel Țecu,  președinte FADERE-  Federația asociațiilor de români din Europa.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava