Concert pascal
MOPAN Suceava

Deşi este încă o perioadă grea pentru artişti, unii dintre ei au reuşit să se descurce. Şi chiar foarte bine! În lipsa spectacolelor şi a evenimentelor de pe Litoral, Romică Ţociu a devenit imaginea unei puternice companii în domeniul construcţiilor şi dezvoltatorilor imobiliari. Oraşul Ploieşti e împânzit de panotaje cu Ţociu care zâmbeşte pe sub mustaţă, făcând reclamă la ansambluri rezidenţiale, notează click.ro.

Maestru de ceremonii, actor, cântăreţ, afacerist şi iată, de ceva timp şi “model”. Din păcate, din cauza pandemiei, Romică Ţociu (59 de ani) a trebuit să se reinventeze. El nu a mai putut să îşi facă meseria, cea de artist, întrucât spectacolele, petrecerile şi festivaluri au fost întrerupte din cauza restricţiilor, aşa că a încercat să se descurce aşa cum a putut. Breasla sa a fost extrem de afectată, financiar vorbind. Unii artişti au trăit din micile economii, alţii s-au împrumutat ori au reuşit să trăiască la limită cu banii de la stat. Simpaticul Ţociu a avut noroc cu emisiunea “Te cunosc de undeva”, difuzată la Antena 1, unde face un show excepţional alături de Adriana Trandafir, mai scrie sursa citată.
Iar, mai nou, şi-a rotunjit veniturile din imagine! Celebrul coleg al lui Cornel Palade a devenit de ceva timp imaginea unei puternice companii din domeniul construcţiilor şi dezvoltatorilor imobiliari.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/romica-tociu-dat-lovitura-chiar-daca-e-pandemie

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava