MOPAN Suceava

Una dintre cele mai nou intrate concurente în reality show-ul Survivor România, Romina, componentă a echipei Războinicilor, a fost eliminată din emisiune. În schimb, Andreea Antonescu, de la Faimoși, și Războinicul Albert au reușit să se salveze din nou, notează click.ro.

Albert a mai fost ales și preferatul publicului, așa că a putut să nominalizeze un coleg. El l-a ales pe Sorin, motiv pentru care s-a iscat un conflict în tabăra lor. Pe locul doi în topul preferințelor publicului a fost Andrei, iar acesta a ales-o pe Romina pentru a pleca acasă. După consultarea voturilor, tânăra de 35 de ani a trebuit să plece din Republica Dominicană după mai puțin de o lună de competiție.

Tabăra Faimoșilor stă pe un butoi de pulbere, după ce Elena Marin a fost aleasă pentru a doua oară la rând preferata celor de acasă. Deși săptămâna trecută l-a nominalizat pe Zanni spre eliminare, de data aceasta, ea a spus numele lui Sebastian Chitoșcă, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/romina-eliminata-de-la-survivor-romania-2021-momente-tensionante-si-la-faimosi-si

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava