MOPAN Suceava

Ronnie Wood a declarat, potrivit contactmusic.com, într-un interviu recent, că el şi proaspăta sa soţie, Sally Humphreys, mai degrabă şi-ar cumpăra un căţeluş decât să mai facă un copil, pentru că ar avea mai puţină bătaie de cap.

Starul formaţiei Rolling Stones în vârstă de 65 de ani – care are patru copii din două mariaje anterioare – a declarat pentru ziarul Daily Mirror, potrivit sursei citate: “Este greu atunci când ajungi la vârsta pe care o am eu acum. Un minunat bebeluş locuieşte alături de noi şi de fiecare dată când ne întâlnim cu mama lui ea ne spune : ‘Oh, cu bucurie vi l-aş da vouă…’, iar noi, în acel moment, ne spunem : ‘Ei bine, să ne luăm un căţeluş’.“

Celebrul chitarist s-a căsătorit cu producătoarea Sally Humphreys, care are 34 de ani, în luna decembrie, după o relaţie destul de controversată, şi a mărturisit că s-a obişnuit din nou cu viaţa de bărbat însurat abia după ce s-a întors din luna de miere, care şi-au petrecut-o pe insula Mistique.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ShowbizSpy
Showbiz Spy is the most exciting, star-spangled, up-to-date blog on the net when it comes to all things celeb. We know what they don’t want you to know. And we’re not afraid to tell you all about it.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava