MOPAN Suceava

Rooney Mara este, potrivit zvonurilor apărute în presa de peste ocean, însărcinată cu primul ei copil și al lui Joaquin Phoenix.

Cei doi – celebri pentru discreția cu care își trăiesc viața – au început să formeze un cuplu în 2018, iar în iulie anul trecut s-au logodit. Informația potrivit căreia vor deveni părinți nu a fost confirmată de niciunul dintre ei.

Potrivit ziarului Page Six, o sursă apropiat cuplului a confirmat sarcina lui Rooney Mara, care a fost văzută în ultimul timp purtând haine lejere şi care ar putea fi însărcinată în 6 luni.

Cei doi actori s-au cunoscut iniţial la turnarea filmului ‘Her’, în 2013, însă de abia după reîntâlnirea de la filmările lungmetrajului ‘Mary Magdalene’, în 2018, au decis să locuiască împreună într-o vilă din Hollywood Hills.

Phoenix, în vârstă de 45 de ani, a recunoscut în octombrie 2019, într-un interviu acordata revistei Vanity Fair, că era convins iniţial că Rooney, în vârstă de 35 de ani, îl urăşte. Însă, treptat, şi-a dat seama că actrița era doar foarte timidă și că, de fapt, chiar îl plăcea.

Joaquin a mărturisit că Ronney Mara este singura femeie pe care a cautat-o pe internet. „Este singura fată pe care am cătat-o pe intetrnet. Eram doar prieteni, comunicam prin e-mail. Nu mai făcusem asta niciodată. Nu am mai căutat niciodată o fată online.”, a spus el, potrivit sursei citate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava