MOPAN Suceava

Cele două cluburi Rotary din Suceava și anume, Rotary Club Suceava Cetate și Rotary Suceava Bucovina, au strâns aproximativ 700.000 de lei pentru ajutorarea Spitalului Județean „Sf. Ioan cel Nou”, grav afectat de noul coronavirus. Anunțul a fost făcut de asistentul Guvernatorului Rotary Romania, Dan Ioan Cușnir, într-o intervenție telefonică la Radio Top. El a precizat că numai Rotary Club Suceava Cetate contribuie cu mai bine de 530.000 de lei, din care 90% reprezintă bani pentru achiziționarea de echipamente, inclusiv două ventilatoare, iar restul de 10% valoarea unor materiale puse la dispoziția unității spitalicești. Cușnir a explicat că unii membri ai Clubului Rotary Cetate sînt cadre medicale și că achizițiile se fac în urma consultărilor cu cei de la spital, in conformitate cu necesitatile spitalului. El a afirmat: „E foarte important ca atunci cînd ne hotărîm să facem o donație să ne interesăm să vedem de ce anume au nevoie oamenii”. Până în momentul de faţă au fost folosite fondurile strânse de Club Rotary Suceava Cetate, împreună cu ziarul Monitorul de Suceava. Dan Ioan Cușnir a mai spus că Rotary Suceava Bucovina a inițiat o acțiune de strîngere de fonduri prin multiplicare. Concret, IT-iștii de la Assist Software au oferit 26.000 de lei, iar fima Assist Software a triplat suma, iar membrii Clubului Rotary Suceava au dublat totalul, astfel că s-a ajuns la 140.000 de lei.

Urmează ca Rotary Suceava Bucovina să achiziţioneze încă un ventilator şi de injectomate pentru Secția ATI din cadrul Spitalului Județean. Ventilatorul ar urma să ajungă în aproape două luni. Dan Ioan Cușnir a precizat că s-a discutat cu șeful ATI, Dorin Stănescu, iar acesta a spus că noul echipament este unul excepțional și de top în lume în momentul de față. Reprezentantul Rotary a adăugat: ”Chiar dacă nu va mai fi util în această criză, ventilatorul va fi de mare utilitate pentru Suceava, pentru dotarea paturilor de la ATI”.

Rotary Club Suceava Cetate și Rotary Suceava Bucovina, au strîns aproximativ 700.000 de lei pentru ajutorarea Spitalului Județean „Sf. Ioan cel Nou”, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Social
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava