Concert pascal
MOPAN Suceava

Roxana Blagu (34 de ani) zâmbește, dar în sufletul ei trăiește o dramă care se prelungește pe zi ce trece. Nu și-a văzut fiica în ultimii șapte ani, însă noua familie, pe care și-a construit-o alături de Andrei Badiu, îi dă putere și credință. Fosta componentă a formației Trident a adus pe lume un băiețel care o ajută să treacă mai ușor peste drama vieții ei. Roxana Blagu trăiește un nou început alături de soțul ei, Andrei Badiu, și de băiețelul lor, Sasha. Năzdrăvanul, născut în pandemie, a avut 4,5 kg la naștere și umple casa de zâmbete și bucurie. După venirea pe lume a copilului, vedeta, dar și membrii familiei sale, s-au confruntat cu o formă ușoară de Covid, notează click.ro.

  • Click!: Roxana, în pandemie tu ai avut parte de noroc. L-ai nascut pe micuțul Sasha. Cum a fost nașterea în aceste condiții?

Roxana Blagu: Nu voi uita niciodată sentimentul pe care l-am avut atunci când soțul meu m-a lăsat la intrarea în spital. Pandemia ne-a furat momente unice. Momente pe care în mod normal le-am fi trăit unul lângă altul. Pentru unele proaspete mămici poate fi traumatizant tot ce se întâmplă la naștere, pe pandemie, dar important este că suntem sănătoși acum.

  • Sperai să devii din nou mămică? A fost un copil programat sau un miracol?

A fost un copil mult dorit de câțiva ani și este un miracol pentru noi.

  • Te sperie virusul?

Nu ne sperie! Toată familia a avut Covid, noi, părinții. Am trecut cu bine, fără complicații. Este prima dată când spun! Acum două luni am avut. Simptomele au fost ușoare, nici nu ne-am fi dat seama dacă nu ne-am fi testat. Bebelușul a fost singurul care a scăpat.

  • Care este cel mai mare regret al vieții tale?

Faptul că m-am lăsat pradă șantajului emoțional și am permis să fiu tratată urât, crezând la acel moment că nu merit mai mult!

Citește articolul complet EXCLUSIV pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/exclusiv-roxana-blagu-toata-familia-avut-covid-fosta-solista-face-dezvaluiri-si

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava