MOPAN Suceava

Colegiul Naţional „Ştefan cel Mare” Suceava şi-a desemnat vineri seara cei mai frumoşi boboci. Concursul Miss Boboc CN Ştefan cel Mare a fost un spectacol care a avut ca temă Rusia. La concursul de miss s-au înscris 12 boboace, care la prima probă de prezentare au venit în faţa spectatorilor îmbrăcate în costume tradiţionale ruseşti. Pe scenă au defilat Ana Vasilovici, Denisa Barbă, Miruna Radu, Mădălina Hriţcu, Petronela Musteaţă, Roxana David, Alina Ciobanu, Simina Viziteu, Sabina Scripcariu, Andra Babei, Diana Pălimariu şi Gabriela Milici.

La a doua probă, concurentele au dansat un cazacioc, în timp ce la a treia probă, cele 12 boboace au fost puse să imite personalităţi din Rusia, cum ar fi Regina Ecaterina a II-a,  jucătoarea de tenis de câmp Maria Sharapova, actriţa Olga Kurilenko sau Vera Caslavska, scriitorul Feodor Dostoievski, Vladimir Ilici Lenin,  Stalin, sau pe Ivan Turbincă.

Ultima probă a fost cea a ţinutelor de seară, în care boboacele de la „Ştefan cel Mare” au apărut pe scenă în rochii lungi şi frumoase, care scoteau în evidenţă eleganţa concurentelor care aspirau la titlul de miss.

După terminarea concursului de miss, şi a momentelor artistice oferite de elevii Colegiului „Ştefan cel Mare”, pe scenă au urcat membrii formaţiei „Fără Zahăr”, care au ridicat sala în picioare cu piese precum Trompeţica,  Căţaua, Cântec despre noi, Săndel, Stela sau Iartă-mă mămico.

La finalul spectacolului au fost anunţate şi câştigătoarele concursului de frumuseţe. Titlul de Miss Boboc 2012 al Colegiului Naţional „Ştefan cel Mare” i-a fost acordat elevei Roxana David. Locul al doilea a fost obţinut de Miruna Radu, iar pe locul al III-lea s-a clasat Andra Babei. Juriul a mai decis premiul de  popularitate îl merită eleva Gabriela Milici.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava