Comenzi MOPAN Suceava

Roxana Ionescu (29 de ani) este mai fericită ca oricând. Blondina trăiește, de mai bine de un an, o frumoasă poveste de dragoste cu un prosper om de afaceri din Timișoara, potrivit click.ro.

Deși în presă s-a speculat că vedeta s-ar fi despărțit de iubitul ei, Tinu Vidaicu ( 33 de ani), Roxana a negat aceste informații și a venit miercuri seara în platoul emisiunii „Wowbiz”, unde a dezvăluit detalii uimitoare din relația ei. ”Am o relație de un an și două săptămâni. E greu să avem o relație la distanță, dar ne descurcăm.”, a mărturisit ”Mama Natură” la Kanal D, conform sursei citate.

Mai mult, Roxana Ionescu se gândește serios să devină mămică și își dorește să ia lucrurile pas cu pas: ”Sunt convinsă și îmi doresc să am un copil, dar vreau să luăm anumite decizii corecte. Vrem să ne stabilizăm, să vedem care și cum face pasul.”, a încheiat blondina.

Citește articolul complet și vezi ce a mai spus Roxana Ionescu, accesând: http://www.click.ro/vedete/romanesti/roxana-ionescu-se-pregateste-sa-devina-mamica

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava