Comenzi MOPAN Suceava

Roxana Vancea şi Mihai Bendeac au o relaţie de peste un an şi deşi actorul pare un burlac convins, se pare că i-a oferit inelul de logodnă brunetei, potrivit click.ro. Roxana a postat o imagine pe contul ei de Facebook, în care apar mâinile celor doi, în timp ce Bendeac îi pune pe deget un inel. Fosta asistentă tv a postat şi un scurt dialog care a avut loc între ea şi iubitul ei, completat de textul „feeling necerută/nelogodită/neluată/liniştită with Mihai Bendeac”.

Cei doi s-au cunoscut la Antena 1, acolo unde lucrau la emisiunea iComedy, amintește Click!. Relaţia lor a început în septembrie 2013 şi, deşi s-au despărţit la scurtă vreme, nu au putut sta departe unul de celălalt. Au urmat numeroase poze publicate pe conturile de socializare în care cei doi apăreau în ipostaze tandre. Ba chiar, Roxana şi-a tatuat numele lui Bendeac pe braţ.

Citește articolul complet și vezi FOTO pe http://www.click.ro/vedete/romanesti/foto-roxana-vancea-si-bendeac-s-au-logodit-cum-cerut-o-casatorie-actorul

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava