MOPAN Suceava

Roxen, artista care trebuia să reprezinte România în 2020 la Eurovison, a obţinut un ordin de interdicţie împotriva iubitului ei. Roxen a fost victima unor acte de violență pe data de 8 iunie, a făcut plângere la poliţie, iar acum vrea să tragă un semnal de alarmă legat de violenţa domestică, notează click.ro.

Cântăreaţa Roxen (20 de ani) a mărturisit că a fost şantajată şi abuzată de fostul ei iubit, aşa că tânăra a obţinut un ordin de restricţie împotriva acestuia.  „Am avut ghinionul să trec prin această experiență, consider că a fost o lecție importantă și știu ce greșeli să nu mai repet. Am fost abuzată emoțional și șantajată, dar asta nu m-a oprit să lupt pentru a încerca să elimin această problema care, bineînțeles, mă macină. Consider că trebuie luate măsuri în aceste situații, indiferent de gravitatea lor, pentru că ele pot degenera cu o rapiditate uluitoare”, a declarat Roxen (Roxana Larisa Giurgiu) pentru www.protv.ro, conform sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/roxen-batuta-cu-pumnii-si-cu-matura-de-fostul-iubit-obtinut-un-ordin-de-restrictie

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava