Concert pascal
MOPAN Suceava

Rubik Hub / ADR Nord-Est invită comunitatea de startup la evenimentul Community & Demo Day Iași, vineri, 26 mai, de la ora 14:00, la Muzeul Național al Literaturii Române Iași.

În cadrul evenimentului, startupuri din programul de incubare RubikEDU își vor prezenta soluțiile și doi antreprenori din Iași, Alexandru Holicov și Valentin Pintilescu, vor povesti despre cum și-au extins afacerea în piețe internaționale. În plus, Magor Csibi și Radu Predescu vor lansa în Iași cartea „Bătăliile care contează – Strategii testate pentru momentele decisive ale vieții”. Cartea face o paralelă între experiențele militare și cele civile ale autorilor și prezintă leadershipul în ambele domenii, la nivel individual sau organizațional.

RubikEDU este programul care oferă claritate celor care au o idee de afacere și își doresc să învețe care sunt pașii pentru a o transforma într-un startup. Evenimentul marchează încheierea celei de-a șaptea ediții. De-a lungul a 9 săptămâni, peste 30 de mentori din comunitatea Rubik Hub au susținut ateliere pe teme relevante precum: validarea presupunerilor, echipă, model de business, strategia de marketing etc.

„O idee de startup nu este nimic altceva decât o ipoteză despre cum o soluție la o problemă poate genera venituri. De 5 ani, în RubikEDU sprijinim fondatorii de startup să parcurgă primii pași pentru a transforma ideea lor într-un startup sustenabil, totul cu suportul mentorilor care împărtășesc din expertiza și experiențele lor. Finalul unei ediții înseamnă, de fapt, începutul călătoriei participanților ca fondatori de startup, devenind ambasadorii propriilor lor idei”, spune Ionuț Amariei, coordonatorul programului.

Pe 26 mai, 9 startupuri vor urca pe scenă pentru a-și prezenta pentru prima oară soluțiile în fața comunității:

Signal Sigma ajută investitorii din piața de capital să își testeze strategiile de tranzacționare și să își gestioneze portofoliul pentru a-și îndeplini obiectivele financiare.

Metal-projects eficientizează comunicarea și procesul de vânzare dintre atelierele de confecții metalice și arhitecți, designeri, ingineri și antreprize, oferindu-le acestora o perspectivă obiectivă asupra pieței.

InoDigitalSig furnizează soluții de automatizare a proceselor de business cu ajutorul roboților software (RPA) pentru companiile mici și mijlocii, pe baza unui abonament lunar.

Nutritivo este o aplicație mobilă care te ajută să găsești mâncare sănătoasă indiferent de locul în care te afli.

EXPERTlive îți cultivă abilitățile soft prin cursuri de top create de autori cu experiență.

In-Crowd este o aplicație mobilă online care își propune să conecteze persoane cu interese compatibile, oferind un spațiu în care oamenii să se simtă mai conectați și mai puțin singuri.

MessengerOS este un serviciu integrat de comunicare (emailuri, SMS-uri, newslettere etc.)

altJob ajută freelancerii să descopere proiectele potrivite fără să piardă mult timp în licitări și înscrieri, simplificând procesul de recrutare.

Patriot Invest este platforma care își propune să contribuie la dezvoltarea capitalului românesc în țară și în străinătate.

Evenimentul este susținut de partenerii: Microsoft, Expertware, Code932 și Muzeul Național al Literaturii Române Iași, iar participarea se face pe baza înscrierii în formularul: https://rubikhub.typeform.com/to/AJSUylQK

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava