• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Ana Claudia Grigore, cunoscută ca Ruby, este o artistă excentrică, sinceră, foarte apropiată de bunica ei. Ajunsă la 27 de ani, cântăreața vrea să profite de orice moment cu „Mamaie”, așa cum îi spune femeii, peste tot pe unde merge, scrie click.ro.

Cea mai recentă premieră marca Ruby a fost să o ducă pe femeie în club. Cu ocazia unui concert pe care l-a susținut la un club de fițe din București, artista a decis că este un moment propice ca bunica să o vadă pe scenă. Rubina a povestit cum a decurs „aventura urbană” chiar pe blogul ei, potrivit sursei citate: „O iubesc foarte mult pe mamaia mea! E cea mai tare femeie de pe această planetă. Ne-a crescut pe toți (copii și nepoți) și ne-a făcut oameni. Îmi este mereu aproape, mă ajută în tot ceea ce fac, este un om mai mult decât deosebit! Nu am cuvinte să exprim cât de mult o iubesc!”

Citește articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/ruby-si-scos-bunica-club-au-mers-cu-duba-de-concerte#

 

 

 

Ruby și-a scos bunica în club! Au mers cu duba de concerte, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava