Concert pascal
MOPAN Suceava

Rudimental abia aşteaptă să lucreze din nou cu Ed Sheeran, potrivit contactmusic.com. Recent, muzicianul britanic a anunţat că va reveni în lumina reflectoarelor, iar Piers Agget, membru al trupei Rudimental, a mărturisit că este nerăbdător să colaboreze din nou cu cel cu care a făcut piesa ‘Lay It All On Me’.

Starul în vârstă de 29 de ani – care face parte din trupa de drum and bass, care mai este compusă din DJ Locksmith şi Kesi Dryden – a declarat pentru ziarul Metro, potrivit sursei citate: “Nu a luat legătura cu nimeni (cât s-a aflat în pauza muzicală), probabil doar cu membrii apropiaţi ai familiei, dar când va reveni la suprafaţă, cu siguranţă îi voi trimite un mesaj. ‘Hai să bem ceva, hai să facem muzică’.”

Piers – care a colaborat cu celebrul muzician britanic în 2015, la ‘Lay It All On Me’ şi în 2014, la ‘Bloodstream’ – este de părere că o melodie cu Ed Sheeran va ajuta Rudimental să intre şi pe piaţa din US, lucru mai greu de făcut pe cont propriu, având în vedere genul muzical pe care trupa îl abordează.

El a mai spus, conform ContactMusic: “Am fost în US de multe ori şi ştim că avem mulţi fani, dar sunt 300 de milioane de oamni de convins. Trebuie să ai hit-uri radio, iar noi nu am avut încă o piesă care să se claseze pe primul loc în topuri. Este greu să duci drum and bass-ul acolo. Suntem fericiţi că am ajuns până aici, dar dacă am putea câştiga şi America, ar fi minunat.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava