Concert pascal
MOPAN Suceava

Echipa de rugby a României de la categoria U-20 a încheiat Campionatul European cu o victorie contra Belgiei, scor 34-24, victorie în urma căreia tricolorii au terminat competiția pe locul V. România a scăpat printre degete, balonul oval, în meciul cu Rusia, un succes cu rușii propulsându-i în lupta pentru medalii.

Cel mai important marcator al României la acest campionat europeana fost suceveanul Alin Conache, fiul cel mai mic al antrenorului Vasile Conache. Toată lumea a anticipat faptul că avându-i ca frați pe Tiberiu și Gabi, jucători de top în rugbiul românesc, și după ce ne amintim cum Prâslea alerga la fiecare meci al Sucevei după balonul buclucaș și-l lovea și-l manevra fără frică, va avea un viitor frumos.

Alin Conache a înscris 44 de puncte pentru România în trei meciuri, fiind unul din cei mai buni jucători de pe teren.

Deși abia a făcut majoratul, Alin Conache a făcut pasul la o echipă din Super Liga de rugby a României. El este jucătorul SCM Timișoara, unde a ajuns după doar câteva meciuri jucate pentru Rugby Club Gura Humorului.

Chiar dacă nu au jucat la Campionatul European, Irinel Legean, Vlăduț Sidău, Alex Tucaliuc și Ciprian Nichitean, toți cu junioratul făcut la Gura Humorului, sunt și ei printre speranțele acestui sport în România.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava