Concert pascal
MOPAN Suceava

Echipa de rugby sub 19 ani a Clubului Sportiv Școlar Gura Humorului a înregistrat prima remiză din acest sezon, scor 7 – 7 pe terenul Olimpiei București, dar este lideră în continuare și rămâne principala favorită la titlul național.
Sportivii pregătiți de antrenorul Florin Nistor au avut parte de un meci luptă, arbitrii tolerând jocul dur al gazdelor. Prima repriză a jocului a aparținut echipei din Gura Humorului, care a dominat teritorial, dar lipsa de concentrare la finalizare i-a împiedicat pe jucători să marcheze. Scorul la pauză a fost 0 – 0. Mult mai concentrați, rugbiștii humoreni au început foarte bine partea a doua a jocului și au marcat un eseu prin Simerea, transformarea fiind realizată de Plai, jucător ce ulterior a ajuns la spital, după loviturile de picior primite în spate.
Din păcate, ce a urmat nu a semănat cu un joc de rugby, ci cu un fel de K1, humorenii fiind loviți cu picioarele și pumnii de bucureșteni sub ochii ăngăduitori ai arbitrilor. Jocul dur al Olimpiei s-a lăsat cu multiple accidentări în tabăra oaspeților, trei dintre ele grave. Cu zece minute înainte de final, CSȘ Gura Humorului a primit un eseu, gazdele egalând după fructificarea transformării. Pe final, CSȘ Gura Humorului a avut șansa de a pleca spre casă cu patru puncte, dar a ratat o lovitură de pedeapsă dintr-o poziție relativ bună, scor final 7 – 7.
„Vreau să-mi felicit jucători pentru că nu au ripostat și nu au transformat jocul într-o luptă, lucru pe care probabil l-au urmărit bucureștenii. Am avut și multe ocazii, mai ales în prima repriză, dar nu ne-am concentrat cum trebuie în situațiile favorabile”, a declarat antrenorul Florin Nistor. Tehnicianul humorenilor a mai adăugat că va face un memoriu la federație, la care va atașa și fotografii cu traumele suferite de elevii săi în acest meci.
Azi, de la ora 11.00, CSȘ Gura Humorului va avea o nouă etapă, de această dată pe teren propriu în compania Farului din Constanța.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava