Concert pascal
MOPAN Suceava

Începand cu data de 22 Martie 2021, echipa de rugby seniori a orașului Gura Humorului își propune să răsplatească toate persoanele fizice care susțin activitatea echipei.

Programul complet vine cu recompense și oferte personalizate, facilitând accesul la discounturi și beneficii la comercianții parteneri din România. Efectele pandemiei, așa cum era de așteptat, au lăsat urme adânci și în sânul echipei, punând asupra sa o presiune financiară suplimentară, concretizată prin creșterea cheltuielilor generate de testările Covid 19 și accentuând senzația de incertitudine.

Comunitatea RCGH este un sistem de fidelizare în patru etape: MEMBRU, SILVER, GOLD, PLATINUM si poate fi accesat de pe pagina https://rugbygh.ro/comunitate/.

”Suntem un club mic, într-un oraș mic, cu resurse limitate, și totuși împreună cu colegii mei am reușit să ne depășim condiția. Ideea acestui program este o continuare fireasca a faptului ca suporteri ai echipei, fosti jucatori din zona, cat si alti simpatizanti au initiat de-a lungul timpului mici proiecte de sustinere financiara si materiala. Prin crearea acestui program, se realizeaza o legatura directa intre suporteri si echipa pe care o sustin. ’ declara managerul jucător Stefaniță Rusu, care a venit cu ideea acestui program.

Rugby Club Gura Humorului a fost înfiinţat în 2018 pentru a oferi tinerilor sportivi oportunitatea de a-şi continua cariera sportivă şi pentru a readuce în prim plan istoricul şi potenţialul rugbystic al zonei Gura Humorului. Proiectul se bucură de susţinerea unor nume mari la nivel naţional, cât şi la nivel regional; alături bineînţeles de sprijinul Primăriei oraşului Gura Humorului.

„Mă interesează în primul rând să demonstrăm echipei de rugby cu care ne mândrim că traieşte într-o comunitate căreia îi pasă. Performanța va exista în Gura Humorului atâta timp cât humorenii vor arăta că sunt atașați de echipă, și atunci orice om trebui să-și amintească de povestea Ateneului Român. Această echipă este a unei comunitati. Atât timp cât pe tricourile jucătorilor scrie Gura Humorului e normal să demonstrăm cu toții că Gura Humorului este și altceva decât o denumire. Sunt absolut convins că nu numai eu voi fi primul care-și face abonament, ci și toti cei care iubesc acest oraș si această echipă. În afară de beneficiile pe care acest program le oferă, sper să ne putem bucura împreună şi de locurile pline în arena sportivă pe care încercăm să o construim, cât şi de fotoliile capitonate și loja care vor fi acolo pentru cei mai fideli susținători ai sportului humorean. Așa că, oameni buni, dați un leu pentru Ateneul rugby-ului humorean.”, declară Marius Ursaciuc, Primarul orașului Gura Humorului.

Ofertele din cadrul programului vor acoperi categorii variate precum sport, sănătate, tehnologie și servicii la o varietate de comercianți printre care amintim: Centrul Medical Bucovina Suceava, Expert Optic, Tissot Romania, Intersport cât și servicii de cazare la unități amplasate pe raza orașului Gura Humorului.

”Centrul Medical Bucovina s-a alăturat proiectului Rugby Club Gura Humorului încă de la începuturi, din vara lui 2018, în calitate de partener medical. Suntem convinşi că este un proiect de succes și binevenit în comunitatea noastră. Această convingere este bazată atât pe compania extrem de selectă a celor implicați cât și pe viziunea care a determinat această sinergie. Fiind deciși să contribuim activ la sustenabilitatea acestui proiect pe termen lung, Centrul Medical Bucovina va oferi o reducere de preț pentru toate serviciile de imagistică și radiologie medicală, tuturor participanților la Programul Comunitatii RCGH. Comunitatea sportivă, în general, necesită o atenție cât mai crescută acordată îngrijirilor medicale pentru recuperare și de pregătire și, în acest sens, ele trebuie să devină cât mai accesibile. Este modul nostru de a ne exprima sprijinul și recunostința către sportivi și către comunitatea RCGH, în special.”, ne informeaza domnul Cristian Adomniţei – Managing Partner Centrul Medical Bucovina.

”Spiritul şi valorile jocului de rugby nu se rezumă la activitatea din teren, ele sunt înrădăcinate în comunitatea dezvoltată în jurul echipei, pentru un scop comun. Programul de loialitate pe care Rugby Club Gura Humorului îl lansează este exemplul perfect de colaborare şi implicare. Suntem bucuroşi şi mândri să susţinem familia rugbystică de la Gura Humorului în acest pas înainte către succes. ” ne spune Ion Schiau, Albini Prassa distribuitor Tissot Romania.

”R.C.G.H. se mândrește a fi unul dintre puținele cluburi sportive de rugby finanțate privat din România. Încă de la început ne-am propus sa înființăm o comunitate sustenabilă în jurul nostru și cred că am și reușit în mare măsură. Sunt foarte mulți oameni aproape de programele rugbystice dezvoltate la Gura Humorului. În acest moment, dorim să răsplătim loialitatea tuturor celor care susțin echipa de rugby, oferindu-le beneficii și vouchere la diferiți comercianți parteneri la nivel national.”, spune Gabriela Popescu, președintele Rugby Club Gura Humorului.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava