• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Federaţia Româna de Rugby a stabilit programul meciurilor din cadrul viitorului sezon al Diviziei Naţionale. Deşi îşi câştigase dreptul de a evolua în SuperLiga CEC Bank, gruparea suceveană nu s-a putut alinia la startul primului eşalon din cauza problemelor financiare.
După un sezon de senzaţie, CSM Bucovina Suceava a câştigat finala Diviziei Naţionale, 26-25 cu CS Năvodari. Era ştitut faptul că participarea în SuperLigă era costisitoare, iar echipa suceveană avea de îndeplinit nişte condiţii pentru participarea în această competiţie, dar nu a reuşit să adune suficiente fonduri pentru a se prezenta onorabil la nivel înalt. A fost păcat pentru efortul depus de jucători şi pentru distrugerea visului lor de a se putea lupta cu cei “mari” şi de a putea fi văzuţi de echipe de top din ţară şi chiar din străinătate. În aceste condiţii, CSM Bucovina Suceava va continua procesul de formare şi promovare a tinerilor jucători proveniţi de la LPS Suceava şi CSŞ Gura Humorului, extrem de importantă fiind păstrarea continuităţii în rugbiul sucevean.
La fel ca şi la echipa de volei, se pare că pe banca tehnică nu-l vom mai regăsi în noul sezon competiţional pe legenda vie Constantin Vlad, ajuns şi el la vârsta pensionării, postul de antrenor principal fiind scos la concurs de CSM Suceava.
CSM Bucovina Suceava va debuta în viitoare ediţie de campionat pe 30 septembrie, pe terenul formaţiei CS Tomitanii Constanţa.

Programul sucevenilor in tur:
Prima etapă (30 septembrie):
Tomitanii Constanţa – CSM Bucovina Suceava
Etapa a II-a (7 octombrie):
CSM Bucovina Suceava – CS Năvodari
Etapa a III-a (14 octombrie):
Gloria Buzău – CSM Bucovina Suceava
Etapa a IV-a (21 octombrie):
CSM Bucovina Suceava – Ştiinţa Petroşani
Etapa a V-a (28 octombrie):
RC Bârlad – CSM Bucovina Suceava
Etapa a VI-a (4 noiembrie):
CSU Arad – CSM Bucovina Suceava
Etapa a VII-a (11 noiembrie):
CSM Bucovina Suceava – RCM Galaţi
Returul va debuta pe data de 17 martie 2018. CSM Bucovina Suceava a câştigat ediţia precedentă a Diviziei Naţionale, dar nu s-a putut înscrie în SuperLiga CEC Bank.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava