MOPAN Suceava

Echipa de rugby CSM Bucovina Suceava a încheiat turul Diviziei Naţionale de Seniori (DNS), cu partida restantă pe care a jucat-o pe Litoral, în compania CS Năvodari. Nu a fost deloc un meci reuşit pentru suceveni, care au suferit o înfrângere drastică, cedând cu scorul de 60-3.
În ciuda scorului, prima repriză a fost echilibrată, sucevenii reuşind chiar să deschidă scorul, printr-o lovitură de pedeapsă transformată de Sabin Creţu. Elevii lui Marius Colţuneac au jucat în mare parte de la egal la egal cu gazdele în prima repriză. Cei de la Năvodari au reuşit totuşi, spre finalul reprizei, două eseuri şi au intrat la cabine în avantaj, 12-3. Sucevenii au mai rezistat o parte din repriza a doua, având momente bune de joc la scorul de 17-3, după care au cedat total şi au primit eseu după eseu. Ultimele douăzeci de minute au fost un dezastru, jucătorii gazdă înscriind la aproape fiecare fază. Sucevenii nu au reuşit să mai placheze iar jucătorii de la Năvodari au făcut curse solitare şi de peste 50 de metri.
Antrenorul Marius Colţuneac era foarte supărat după acest meci: „Este o înfrângere severă, care nu dă bine din toate punctele de vedere, mai ales moral. Individual, avem jucători buni dar echipa nu s-a legat, am fost nevoit să fac multe schimbări, mulţi au picat fizic şi am fost taxaţi drastic în repriza a doua”.
Sucevenii încheie turul pe locul 7, cu 7 puncte, obţinute după o victorie, un egal şi cinci înfrângeri. Trist este că turul DNS găseşte pe ultimele două poziţii echipele locale, CSM Bucovina pe locul VII şi CS Gura Humorului pe locul VIII.  Ambele echipe speră să mai urce în clasament în retur, când, măcar teoretic, au câteva meciuri mai ușoare.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava