La capătul unui campionat extrem de complicat din cauza dificultăților financiare, echipa de rugby CSM Suceava va primi sâmbătă pe terenul ”Unirea” vizita liderului Diviziei Naționale, Știința Petroșani. Înurmă cu o etapă, formația suceveană a pierdut prin neprezentare meciul pe care ar fi trebuit să-l dispute pe terenul celor de la CS Navodari, în etapa a XVI-a. Blocajul financiar în care se află secția de rugby a clubului și problemele de efectiv din cadrul lotului de jucători, precum șI pandemia cu coronavirus au părut a fi principalele motive pentru care echipa pregătită de Marcel Crețuleac nu a făcut deplasarea.

Conform regulamentului, meciul a fost omologat cu rezultatul de 5-0 în favoarea grupării de pe malul mării.

”Este ultimul meci din acest an în fața propriilor suporteri și, chiar dacă ne vom lupta cu cei mai buni, sper să facem un meci frumos. A fost un sezon dificil din toate punctele de vedere, începând cu pandemia cu coronavirus și încheind cu probleme de finațare și multitudinea de accidentări.

Pentru noi este important ca echipa de rugby CSM Suceava să existe, ca tinerii jucători să aibă o șansă de a evolua la seniori după ce și-au terminat junioratul.
Avem în spate o istorie glorioasă de decenii în rugbiul românesc și sper să terminăm cu capul sus și acest campionat” a declarat antrenorul echipei CSM Suceava, Marcel Crețuleac.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava